Biografia

Lindur në Tiranë më 09. Dhjetor. 1975 dhe banues ne Tiranë.
Eshtë dipllomuar në Shkenca Politiko-Administrative.
Prej 18 vjetesh është punonjës në Ambasadën Amerikane në Tiranë.
Hobet e tij janë: Sportet ekstreme, Alpinizmi, Eksplorimet dhe Fotografia.
Ka rreth 20 vjet që meret me ecjet në natyrë duke organizuar grupe turistike me vendas dhe te huaj, kurse ngjitja e tij e parë alpinistike ishte në Mars 2010 me majën e Jezerces 2694m.
Ka ngjitur me sukses 4 majat më të larta të katër kontinenteve, Everestin 8848m, Aconcaguan 6962m, Elbrusin 5642m dhe Kilimanjaron 5895m.

Hobet

  • Sportet Ekstreme
  • Fotografia
  • Alpinizmi
  • Eksplorimi

Kontakt

Rruga: Riza Cerova
Nr 57, Tirane, Albania
Tel: 04 2 366 860
Email: [email protected]

Latest Instagram Shots

Go to our instagram page