Fisi Azabi

October 15, 2014 Uncategorized 0 Comments

Azabi, nje komunitet i vogel Indigjenesh qe jetonin akoma ne pyll, dhe siguronin ushqimin me ane te gjuetise, pasi nuk mbanin bageti. Gjeja me interesante ishte se para se te dilnin cdo mengjes per gjueti i gjithe grupi pinte marjuane, ata u maskonin me gezofin e majmuneve Babuine, megjithse tem shenonin mbi 35*. Burrat kishin te drejte tu martonin vetem me nje grua, ndryshe nga Maasai qe u martonin me shume gra:)
Majat e shigjetave i lyenin me helm, per kafshet e medha, helmin e siguronin nga gjarprinjte